Amistat

“Amicus”

és el concepte més proper que em passa pel cap per abordar, aquest tema el de L’amistat.

Gràcies Javi.

Seminari de la Uni, 2003, rebo un regal en una dinàmica de classe, on cada company t’havia de descriure amb una paraula mostrant un valor.

Un valor necessari, fonamental que no es pot perdre i s’ha de mantenir, sempre. Els més sensats diràn que l’hauriem de seguir cuidant.

Entrant en matèria. Considero fonamental en els temps que estem vivint, el poguer tenir aquest caliu, diferents moments, i aquesta sensació tant bona, com és la que ens transmeten els amics.

Per després recordar, que els amics sempre hi són, i sempre hi seran.

*Aclaro, parlo de l’amistat.

Un dia per tu, un altre per mi, un mal dia i poguer compartir les vivències i saber que l’amistat està per sobre de tot.

L’amistat és un sentiment lliure, que podem triar. Per tant decidim de qui ens envoltem, per donar llum a la nostra vida en moments d’alegria, tristesa i dificultats.

Com diria Plató “no deixis crèixer l’herba en el camí de l’amistat”

Els valors s’estan perdent cada vegada més en la nostra societat, per tant cal cuidar molt l’amistat. El considero un bé apreciat que ens fa compartir amb naturalitat i sinceritat diferents moments clars i foscos de la nostra vida, en que rebem estima i comprensió.

En una altra frase, “l’amistat és l’ingredient més important en la recepta de la vida”

Em sento afortunat d’escriure aquest artícle.

Entenc que és un valor, una sensació, un estat indescriptible, però em venia molt de gust manifestar-me sobre aquest tema. Tenint clar que és molt personal i que cadascú se l’agafa a la seva manera.

I tamé vull destacar que la cura de l’amistat és fonamental i bàsica per a mantenir aquest valor viu, com un tresor. No es tracta de fugir de l’amic quan pateix. Es tracta de donar la llum necessària per veure les coses més clares. De la mateixa manera que així podem rebre després nosaltres també d’aquest vincle amical.

Dedico aquest escrit, evidentment a tots els meus amics.

Gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s